rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Kehidupan Baru (?)

Assalamualaikum . Lamanya tak update blog ni.. huhu.. nasib baik follower tak hilang lagi hahahaha xD

Ok. Tahun ni Cik Ariira dah 18 tahun, official 23 haribulan 8 hari tu sekarang ni mostly my life had turn 180 degeree? Ok maybe 190? Haha xD sekarang cik ariira dah duduk asrama. Hostel KMNS . Jadi peminat Infinite!!!

Dulu tak pernah terfikir akan jadi inspirit, seriously..

My roomate yg selalu rajin dan baik hati, Fatin namaya xD, anem yg selalu sekepala dengan cik ariira dalam bab2 wat kerja meniru org.. XD and.. nicole, budak yg comel, rasanya satu kolej kenal dia kot.. kotlah.. sbb dia comel and pandai.. walaupun hari tu dapat 4 flat, bila kitaorang puji dia pandai, dia kata tak pun.. ok.. maybe rendah diri sikit.. dia rajin of course lah pandaikan.. ^^

Yg paling best kat sini ialah L6VE yg setia dan happy tu.. ada sekali kat sini.. maybe bonding kitaorang kuat? Sampai kitaorg tak berpisah walaupun further our study.. xD saranghae chingu-ya.. ♥♥♥♥♥

Duduk kat matrik ni ada banyak cabaran.. belajar cepat, assignment bertimbun, quiz memanjang. Kalau korang nak masuk matrik, mentaliti kena kuat. And kena pandai bahagi masa untuk riadah and study.. jangan lupa group discussion.. penting jugak tu..

Ok, hope could see your guys later.. byeeeee.. ♡-♡ >\\<

Hanya sekadar ala kadar je..

Assalamualaikum..

Esok, tinggal satu je hari last sekolah..
walaupun rasa happy tapi macam tak ada semangat nak raya tahun ni..
haha xD 

Rasa malas nak sekolah esok... Tapi gagahkan diri jugak sebab nak pendrive dengan novel daripada Huda.. HOHO! :D 

Saya Minta Maaf :'(

assalamualaikum.. =)




Hai, apa khabar!

macam tak percaya dah masuk bulan Ramadhan sekarang ni..
actually Cik Ariira terpaksa privatekan blog ni sebab traffic source blog ni dari laman web yang pelik-pelik.. Ini juga atas saranan  Cik Miasaranajwa kita yang comel tu~ *err -,-" *



Banyak yang dah berlaku dalam kehidupan saya sejak kebelakangan ini.. yelah.. terpaksa jirus api yang menyala daripada terus melecurkan hati Cik Ariira..

walaupun api itu terus membara.. namun sekiranya tiada bahan bakarnya lagi.. tidak akan lama dia dapat bertahan lagi.. mungkin, cukuplah hanya sekadar 3 tahun yang dicurahkan..

p/s : opps.. termadah pulak petang ni, wakaka xD


kalau sesiapa yang dapat faham 

apa yang saya tulis kat atas tu 

memanglah dia Awesome!!


nanti Cik Ariira update lagi yer.. ini pun cuma sekadar ala kadar gitu.. penulisannya..

sayonara!


Teka- Teki

Assalamualaikum.. :)


lama sangat tak jumpa dengan korang semua ni..~ *-*
huhu rindu wooo~

sebenarnya Cik Ariira nak update je mesti tak tau nak tulis apa.. bila dah ada idea tak ada masa pulak.. >,< 
#Gomen gomen..


Cik Ariira ada jumpa satu blog ni, Penulis tu tulis pasal teka-teki.. sekali dengan jawapan dia.. Nak tengok tak? Hoho :D 


JOM!!!





1) Minyak ape yang disukai oleh lelaki?


2) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?


3) Binatang ape power Karate?


4) Siape yang menemukan dompet kulit?


5) Saya ade 3 kepala, 4 tangan dan 5 kaki...siapakah saya?


6) Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati'?


7) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?


8) Knape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?


9) Ape beza secretary baik ngan secretary kurang baik?


10) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?


11) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?


12) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?

Nak Jawapan tak?

kena lah pergi blog beliau ^^




    Tinta writer.. :