rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Kehidupan Baru (?)

Assalamualaikum . Lamanya tak update blog ni.. huhu.. nasib baik follower tak hilang lagi hahahaha xD

Ok. Tahun ni Cik Ariira dah 18 tahun, official 23 haribulan 8 hari tu sekarang ni mostly my life had turn 180 degeree? Ok maybe 190? Haha xD sekarang cik ariira dah duduk asrama. Hostel KMNS . Jadi peminat Infinite!!!

Dulu tak pernah terfikir akan jadi inspirit, seriously..

My roomate yg selalu rajin dan baik hati, Fatin namaya xD, anem yg selalu sekepala dengan cik ariira dalam bab2 wat kerja meniru org.. XD and.. nicole, budak yg comel, rasanya satu kolej kenal dia kot.. kotlah.. sbb dia comel and pandai.. walaupun hari tu dapat 4 flat, bila kitaorang puji dia pandai, dia kata tak pun.. ok.. maybe rendah diri sikit.. dia rajin of course lah pandaikan.. ^^

Yg paling best kat sini ialah L6VE yg setia dan happy tu.. ada sekali kat sini.. maybe bonding kitaorang kuat? Sampai kitaorg tak berpisah walaupun further our study.. xD saranghae chingu-ya.. ♥♥♥♥♥

Duduk kat matrik ni ada banyak cabaran.. belajar cepat, assignment bertimbun, quiz memanjang. Kalau korang nak masuk matrik, mentaliti kena kuat. And kena pandai bahagi masa untuk riadah and study.. jangan lupa group discussion.. penting jugak tu..

Ok, hope could see your guys later.. byeeeee.. ♡-♡ >\\<