rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Hanya sekadar ala kadar je..

Assalamualaikum..

Esok, tinggal satu je hari last sekolah..
walaupun rasa happy tapi macam tak ada semangat nak raya tahun ni..
haha xD 

Rasa malas nak sekolah esok... Tapi gagahkan diri jugak sebab nak pendrive dengan novel daripada Huda.. HOHO! :D 

Saya Minta Maaf :'(

assalamualaikum.. =)




Hai, apa khabar!

macam tak percaya dah masuk bulan Ramadhan sekarang ni..
actually Cik Ariira terpaksa privatekan blog ni sebab traffic source blog ni dari laman web yang pelik-pelik.. Ini juga atas saranan  Cik Miasaranajwa kita yang comel tu~ *err -,-" *



Banyak yang dah berlaku dalam kehidupan saya sejak kebelakangan ini.. yelah.. terpaksa jirus api yang menyala daripada terus melecurkan hati Cik Ariira..

walaupun api itu terus membara.. namun sekiranya tiada bahan bakarnya lagi.. tidak akan lama dia dapat bertahan lagi.. mungkin, cukuplah hanya sekadar 3 tahun yang dicurahkan..

p/s : opps.. termadah pulak petang ni, wakaka xD


kalau sesiapa yang dapat faham 

apa yang saya tulis kat atas tu 

memanglah dia Awesome!!


nanti Cik Ariira update lagi yer.. ini pun cuma sekadar ala kadar gitu.. penulisannya..

sayonara!


Teka- Teki

Assalamualaikum.. :)


lama sangat tak jumpa dengan korang semua ni..~ *-*
huhu rindu wooo~

sebenarnya Cik Ariira nak update je mesti tak tau nak tulis apa.. bila dah ada idea tak ada masa pulak.. >,< 
#Gomen gomen..


Cik Ariira ada jumpa satu blog ni, Penulis tu tulis pasal teka-teki.. sekali dengan jawapan dia.. Nak tengok tak? Hoho :D 


JOM!!!





1) Minyak ape yang disukai oleh lelaki?


2) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?


3) Binatang ape power Karate?


4) Siape yang menemukan dompet kulit?


5) Saya ade 3 kepala, 4 tangan dan 5 kaki...siapakah saya?


6) Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati'?


7) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?


8) Knape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?


9) Ape beza secretary baik ngan secretary kurang baik?


10) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?


11) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?


12) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?

Nak Jawapan tak?

kena lah pergi blog beliau ^^




    Tinta writer.. :

Amacam OK?

assalamualaikum..



ok tak dengan header and lagu blog ni???

sayonara =)
leave your link..

Mesti bagitau!

assalamualaikum.. hai korang
sorrylh ye rushing gila ni taip menaip ni..
sejak jadi budak form 4 ni banyak betul kerja sekolah..
agak sedih jgak lah..
tu yg tak dapat nk update blog ni..
:'(

oleh itu Cik Ariira di sini ingin memohon 20 jari tangan dan kaki untuk mintk maaf kalau2 cik ariira tak layan korang ataupon tak join segmen/GA korang sorry!!

yang dah follow cik ariira tapi cik ariira tak follow balik pon please mention lagi sekali... kat comment blog ataupon shoutbox... takut-takut cik ariira tak prasan ke hape.. ok!

akhir kata, cik ariira bagi korang tengok gmbr nk???!!! suka aje leww tu~~
haha xD ok bye.. sayonara, arigatou gozaimasu for reading this entry! thanks!! love u all! errgghh! -,- k bye!

Photo: just found this in internet.. ^^ love it!
-Ran Mouri

Gambar budak Comel??!!

assalamualaikum.. hai ^^ korang..
ada orang tanya cik Ariira pasal budak comel ni..
jom tengok!..

k is stand for Kucing
Ariira is stand for me!





K -dia tu lagi comel dari kita ke????

Ariira- Yes! memang pon hihi xP

K -ok, umur dia berapa?
Ariira- lebih kurang 4 tahun gitu....

K - saya nak tengok muka dia! ^-^
Ariira- ok!  ^-^
p/s : tolong jangan tiru muka saya.. sekian terima kasih..

 
K - k, fine.. -_-"

Ariira- then, let me show you!

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

here!!
|
|
|
|
|
|
|

Amboi~ gigi dia~~


Maaf dik! ada air liur kat dagu kamu -_-"


Blur~


"Saya comel!"


"saya peminat Angry Bird!!"


Gambar paling comel yang inilah..



pandai berpozing dalam kamera.. Awesome! 


Iklan gigi~
Biodata :
-Muhammad Aiman bin Hairudin
-3 tahun 8 bulan (pada tarikh -12/1/2013)
- 12/5/2009 (tarikh lahir)


P/s : semua gambar ini adalah adik saya ^^
       semua orang cakap dia comel... sampai saya jealous *sikit je..
       apa-apa pon sayang kamu Adik!!
       ada sesiapa yang nak jadi akak atau abang angkat dia ke?? LOL xD
       komen please >,<




      writed by :

Ina 1st Giveaway

assalamualaikum..
hari ni Cik Ariira join GA daripada salah satu rakan blogger kita semua iaitu..

>>>>>>>>http://nikainaa.blogspot.com<<<<<<<<

                       
                           klik banner unik atas ni untuk join GA ni ^-^

dengan ini saya tag tiga orang blogger di bawah ini >,<

Blog Inspire Bunny
Nadnod Azizan
Miasaranajwa

sayonara...