rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Saya Minta Maaf :'(

assalamualaikum.. =)




Hai, apa khabar!

macam tak percaya dah masuk bulan Ramadhan sekarang ni..
actually Cik Ariira terpaksa privatekan blog ni sebab traffic source blog ni dari laman web yang pelik-pelik.. Ini juga atas saranan  Cik Miasaranajwa kita yang comel tu~ *err -,-" *



Banyak yang dah berlaku dalam kehidupan saya sejak kebelakangan ini.. yelah.. terpaksa jirus api yang menyala daripada terus melecurkan hati Cik Ariira..

walaupun api itu terus membara.. namun sekiranya tiada bahan bakarnya lagi.. tidak akan lama dia dapat bertahan lagi.. mungkin, cukuplah hanya sekadar 3 tahun yang dicurahkan..

p/s : opps.. termadah pulak petang ni, wakaka xD


kalau sesiapa yang dapat faham 

apa yang saya tulis kat atas tu 

memanglah dia Awesome!!


nanti Cik Ariira update lagi yer.. ini pun cuma sekadar ala kadar gitu.. penulisannya..

sayonara!


0 o oo komen: