rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Teka- Teki

Assalamualaikum.. :)


lama sangat tak jumpa dengan korang semua ni..~ *-*
huhu rindu wooo~

sebenarnya Cik Ariira nak update je mesti tak tau nak tulis apa.. bila dah ada idea tak ada masa pulak.. >,< 
#Gomen gomen..


Cik Ariira ada jumpa satu blog ni, Penulis tu tulis pasal teka-teki.. sekali dengan jawapan dia.. Nak tengok tak? Hoho :D 


JOM!!!





1) Minyak ape yang disukai oleh lelaki?


2) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?


3) Binatang ape power Karate?


4) Siape yang menemukan dompet kulit?


5) Saya ade 3 kepala, 4 tangan dan 5 kaki...siapakah saya?


6) Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati'?


7) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?


8) Knape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?


9) Ape beza secretary baik ngan secretary kurang baik?


10) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?


11) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?


12) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?

Nak Jawapan tak?

kena lah pergi blog beliau ^^




    Tinta writer.. :