rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Mesti bagitau!

assalamualaikum.. hai korang
sorrylh ye rushing gila ni taip menaip ni..
sejak jadi budak form 4 ni banyak betul kerja sekolah..
agak sedih jgak lah..
tu yg tak dapat nk update blog ni..
:'(

oleh itu Cik Ariira di sini ingin memohon 20 jari tangan dan kaki untuk mintk maaf kalau2 cik ariira tak layan korang ataupon tak join segmen/GA korang sorry!!

yang dah follow cik ariira tapi cik ariira tak follow balik pon please mention lagi sekali... kat comment blog ataupon shoutbox... takut-takut cik ariira tak prasan ke hape.. ok!

akhir kata, cik ariira bagi korang tengok gmbr nk???!!! suka aje leww tu~~
haha xD ok bye.. sayonara, arigatou gozaimasu for reading this entry! thanks!! love u all! errgghh! -,- k bye!

Photo: just found this in internet.. ^^ love it!
-Ran Mouri

1 o oo komen:

IeZwa RazK II said...

Hye, Dah join ke belum Mini GA by Iezwa RazK? Kalau belum join, jemputlah join ye. Ada 40 hadiah menarik untuk dimenangi :)

http://aqueiez95.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk_15.html