rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Mesti bagitau!

assalamualaikum.. hai korang
sorrylh ye rushing gila ni taip menaip ni..
sejak jadi budak form 4 ni banyak betul kerja sekolah..
agak sedih jgak lah..
tu yg tak dapat nk update blog ni..
:'(

oleh itu Cik Ariira di sini ingin memohon 20 jari tangan dan kaki untuk mintk maaf kalau2 cik ariira tak layan korang ataupon tak join segmen/GA korang sorry!!

yang dah follow cik ariira tapi cik ariira tak follow balik pon please mention lagi sekali... kat comment blog ataupon shoutbox... takut-takut cik ariira tak prasan ke hape.. ok!

akhir kata, cik ariira bagi korang tengok gmbr nk???!!! suka aje leww tu~~
haha xD ok bye.. sayonara, arigatou gozaimasu for reading this entry! thanks!! love u all! errgghh! -,- k bye!

Photo: just found this in internet.. ^^ love it!
-Ran Mouri

Gambar budak Comel??!!

assalamualaikum.. hai ^^ korang..
ada orang tanya cik Ariira pasal budak comel ni..
jom tengok!..

k is stand for Kucing
Ariira is stand for me!





K -dia tu lagi comel dari kita ke????

Ariira- Yes! memang pon hihi xP

K -ok, umur dia berapa?
Ariira- lebih kurang 4 tahun gitu....

K - saya nak tengok muka dia! ^-^
Ariira- ok!  ^-^
p/s : tolong jangan tiru muka saya.. sekian terima kasih..

 
K - k, fine.. -_-"

Ariira- then, let me show you!

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

here!!
|
|
|
|
|
|
|

Amboi~ gigi dia~~


Maaf dik! ada air liur kat dagu kamu -_-"


Blur~


"Saya comel!"


"saya peminat Angry Bird!!"


Gambar paling comel yang inilah..



pandai berpozing dalam kamera.. Awesome! 


Iklan gigi~
Biodata :
-Muhammad Aiman bin Hairudin
-3 tahun 8 bulan (pada tarikh -12/1/2013)
- 12/5/2009 (tarikh lahir)


P/s : semua gambar ini adalah adik saya ^^
       semua orang cakap dia comel... sampai saya jealous *sikit je..
       apa-apa pon sayang kamu Adik!!
       ada sesiapa yang nak jadi akak atau abang angkat dia ke?? LOL xD
       komen please >,<




      writed by :

Ina 1st Giveaway

assalamualaikum..
hari ni Cik Ariira join GA daripada salah satu rakan blogger kita semua iaitu..

>>>>>>>>http://nikainaa.blogspot.com<<<<<<<<

                       
                           klik banner unik atas ni untuk join GA ni ^-^

dengan ini saya tag tiga orang blogger di bawah ini >,<

Blog Inspire Bunny
Nadnod Azizan
Miasaranajwa

sayonara...