rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Segmen Blog Saya Hebat

assalamualaikum... muahahaha.. tak habis-habis dengan segmen dengan GA dari hari tu.... hihi... jangan marah tau... marah dia orang.. tu.. dia orang suruh masuk.. haha xD  LOL

Hari ni cik Ariira join segmen dari blog atiqah.. ----> http://budakkecikbermonolog.blogspot.com

klik banner bawah ni untuk join ^^

                                          


ok! antara syarat ye.. kena cerita pasal kehebatan blog ni....
ermm... nak cerita apa ni... blog ni tak lah berapa hebat sangat ni... ermm...

ok.. kehebatan blog ni adalah :

1) blog ni kepunyaan Cik Ariira yang sangat meminati Detective Conan.. jadi kalau yang minat jugak... kita boleh share sama-sama pasal DC?? amacam.. ???!!!
2) blog ni simple... tak lah serabut sangat dengan iklan-iklan yang sangat mengganggu penglihatan kita untuk membaca entry seseorang tu... dan menyebabkan agak loading.... *true story in my life*
3)blog ni jugak sekali review terus dapat baca 4 entry... ha.. tak ramai yang macam tu tau.. haha xD

ok tu je.. yg dapat saya senaraikan.. haha.. blog ni tak lah berapa hebat sangat... tapi nanti Cik Ariira dah bercadang untuk buat blog ni Personal Blog and Tips... so nanti korang boleh tanya Cik Ariira tentang tips yang korang nak tau.. disebabkan Cik Ariira ni suka explore dan memberikan idea... jadi mungkin saya boleh bantu korang.. :D  amacam???..

sayonara...

6 o oo komen:

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Terima kasih join segmen pertama saya! :D Check link blog disini dan jangan lupa nak bw ke blog peserta lain ya! :P

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-blog-saya-hebat.html

Benben said...

http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat_6.html

auww ! minat DC jugakk :D ika follow sini ~
Kalau sudi singgah lah blog ika ea (^_^)

Goo Hye Min said...

Dari segmen yang sama ~

http://purplevio.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Baca update terbaru tentang SEGMEN BLOG SAYA HEBAT! ^^

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/update-2-segmen-blog-saya-hebat.html

Goo Hye Min said...

Jom join ^^ ~

http://purplevio.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-fhazwani-aqilaf.html

PaPa Blogger said...

Salam… saya just nak bagitahu yang saya dah tukar link.. ni link blog saya... terima kasih.. kalau boleh unfollow blog saya yang lama, then follow semula ye... terima kasih sekali lagi.. dan minta maaf banyak banyak sebab menyusahkan erk..

link lama : azmengs.blogspot.com
Link baru : www.papablogger.com