rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Cik Lyeen's Giveaway

assalamualaikum..
saya join GA lagi sekali..
GA yang kedua!!
LOL xD

kali ni Cik Ariira join GA dari Cik Lyeen Cupcakes

klik banner bawah ni untuk join!!

                                  
                            Cik Lyeen, actually comel la banner ni tak de yg buruk pon O.o serius ok!

oleh hal yang demikian... saya dengan rasminya meng-tag-kan blogger di bawah ini.. Sayonara!

Miasaranajwa!
Awnee Holmes!

muahahahahaha! *gelak jahat* untuk korang berdua... :P
jangan kejar dengan penyapu sudah -_-"



14 o oo komen:

Lyeen De Syifa said...

Assalamualaikum,
Salam cupcakes..:)

Lyeen dtg sini nk wish thanks sgt sebab sudi join GA first Lyeen ni.. Good luck n happy blogging taw..:D

Lyeen dah update senarai peserta kat sini http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-cik-lyeens-giveaway.html

Silalah bw, sebab Lyeen ada hadiah utk entry banyak komen..

Lyeen bagi cupcakes 3 kat sini..:)

Nadrah Zulkifly said...

Salam, hiii > . <
Saya dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam)
dari segmen yang sama <3
Jom BW ke blog saya jugak :D
http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway_6.html

!em@ GurLz said...

hye...
iema dtg dr GA yg sme
meh singgah blog iema
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Amna for short said...

hi dear .saya dari kumpulan 16 .dari segmen yang sama.jom bw dan visit saya pulak comelll :) http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Hai! Visit dari segmen yang sama!
http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Nak dibloglist selama 3 bulan dan tambah followers? Jom join segmen pertama atiQah ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Jasmin said...

datang dari ga yg sama jemput la ke blog sy


http://littledaies-port.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Iwani Irdina said...

Hi,Assalamualaikum .
Dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam ) BW here . :) http://wanidina01.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

✿A I N A A✿ said...

Dari GA yang sama.. jom balas kunjungan.. TQ ye and all the best!

http://www.ladyainaa.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

eyka said...

Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Datang dari GA yang sama , http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
Niena dah follow , jom follow semula .. =)

*sila abaikan jika dah follow .. =)

emma michiyo said...

DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
dari GA awesome tu
jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak..scroll bawah sikit baru jumpa button follow

http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

tlg like juga entry tu ye :P

Iezwa Wawa said...

Hye!!Datang dari segmen yg sama. Jom singgah ke blog wawa pulak~

http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

secret of us said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama jemput singgah+komen blog saya^^

http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

nadz|rah said...

Dtg dari segmen yg sama. Goodluck! :)

jom singgah?

http://saiepnyesowg.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html