rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Segmen Blog Saya Hebat

assalamualaikum... muahahaha.. tak habis-habis dengan segmen dengan GA dari hari tu.... hihi... jangan marah tau... marah dia orang.. tu.. dia orang suruh masuk.. haha xD  LOL

Hari ni cik Ariira join segmen dari blog atiqah.. ----> http://budakkecikbermonolog.blogspot.com

klik banner bawah ni untuk join ^^

                                          


ok! antara syarat ye.. kena cerita pasal kehebatan blog ni....
ermm... nak cerita apa ni... blog ni tak lah berapa hebat sangat ni... ermm...

ok.. kehebatan blog ni adalah :

1) blog ni kepunyaan Cik Ariira yang sangat meminati Detective Conan.. jadi kalau yang minat jugak... kita boleh share sama-sama pasal DC?? amacam.. ???!!!
2) blog ni simple... tak lah serabut sangat dengan iklan-iklan yang sangat mengganggu penglihatan kita untuk membaca entry seseorang tu... dan menyebabkan agak loading.... *true story in my life*
3)blog ni jugak sekali review terus dapat baca 4 entry... ha.. tak ramai yang macam tu tau.. haha xD

ok tu je.. yg dapat saya senaraikan.. haha.. blog ni tak lah berapa hebat sangat... tapi nanti Cik Ariira dah bercadang untuk buat blog ni Personal Blog and Tips... so nanti korang boleh tanya Cik Ariira tentang tips yang korang nak tau.. disebabkan Cik Ariira ni suka explore dan memberikan idea... jadi mungkin saya boleh bantu korang.. :D  amacam???..

sayonara...

Dress and Domain giveaway

assalamualaikum.. saya sahut ajakan Ameer di shoutbox saye utk join GA ni ...
thanks to Ameer sebab bagi tau saya pasal GA ni.. thanks.. ^-^


klik banner bawah ni utk join ^^..
                                                       

Ameer.. dh siap bincang ngan sponsor??
bila tarikh tamat?? harap belum lagi T.T
berilah kesempatan insan ini untuk join ye T.T

kat comment dh cakap.. but still nk cakap lagi.. saya pilih Random..
meskipun dh lebih 50 org.. T.T

sayonara... ^-^


Cik Lyeen's Giveaway

assalamualaikum..
saya join GA lagi sekali..
GA yang kedua!!
LOL xD

kali ni Cik Ariira join GA dari Cik Lyeen Cupcakes

klik banner bawah ni untuk join!!

                                  
                            Cik Lyeen, actually comel la banner ni tak de yg buruk pon O.o serius ok!

oleh hal yang demikian... saya dengan rasminya meng-tag-kan blogger di bawah ini.. Sayonara!

Miasaranajwa!
Awnee Holmes!

muahahahahaha! *gelak jahat* untuk korang berdua... :P
jangan kejar dengan penyapu sudah -_-"



Year End Giveaway By Cik Bunny

assalamualaikum,, ;)
saya tak pernah join GA sebelum ni..
this is my first! sila bangga cik bunny! haha xD
i'm bunny lover too <3

oh ye klik banner ni untuk join!



sayonara..