rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Segmen Bloglist Disember PaPa Blogger

assalamualaikum.. ^^
ari ni jalan2 kat group Blogger Tak Perasan Cantik & Tak Perasan Hensem and nampak Nur Ikaa ping pasal segmen papa blogger..

ape lagi join yuk!!

click gambar ni tuk join!




sayonara..

share picture!

assalamualaikum.. ^^
saya nk share picture


Awan Gebu di Langit Biru






assalamualaikum, korang heeeee :D
lama sangat2 tak jumpa ngan korang ek!
terasa rindu pulak!

hari ni nak kongsi pasal awan pulak boleh *tunjuk muka comel jap*

Awan ni biasanye korang tengok sebelah mata je kan??!!
tapi pernah korang terfikir bahawa awan ni banyak berjasa pada kita semua seluruh mahluk kat bumi ni..??
pernah tak?
awan tulah yang menyumbang air(hujan)  pada kita setelah penat mengumpulnya di panas terik mentari..
tpi korang plak pandang sebelah mata je --" *sedihlah wei~*

Awan ni jugak ada banyaaaakkk..... anyaaaaaakkkk.... nyaaaakkk... yaaaaakkk..... aaaakkk.. *echo* bentuk..
kengkadang ada bentuk binatang lah bentuk orang lah tapi yang special ye.. ialah....

gambar ni::::::!!!!

                                         
                                                   gambar ni diambil kat langit kashmir ^^

Ape kata kalau korang luangkan sedikit je masa untuk merenung kembali ape yang korang pernah terlepas sebelum ni?! *cadang je..*
Ingat eh kawan2 memikirkan dan merenungkan kebesaran Allah pun dapat pahala tau.. ^^

di samping itu jgak saya sisipkan kat sini jgak gambar2 awan yg lain.. ^^








p/s: banyak jgak cik Ariira gune ikon ni ari ni -----> ^^