rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Cik Ariira balik kampung!


Assalamualaikum, =)
Hai korang rindu kat cik ariira tak??? Amboi~ -,-“
Bersama dengan diiringi lagu percaya padaku oleh ungu kita mulakan perbincangan kita Eh!
Ingat tak cik ariira tak datang kelas tambahan sekolah hari ahad ingat tak ingat tak..
Chop!  korang satu sekolah cik ariira ke? -,-“  don’t talk it anymore :P patutlah korang tak tau hui2 :3

Yes yes and yes,…
Cik ariira balik kampong.. muar…
Haha sebenarnya nak share gambar je kot! -,-“ *tak habis ngan gambar*
Saje je~

                          Ni gambar saya tengah makan.. k saya rasa ni lh gambar paling lawa :3





                                                               Ni ayah and adik saya..


                                                                   Ni gambar sepupu saya..



Dah kita orang kembar so what!!!  :P  *kasar Nampak*   Ni adalah “mak cik” saya yes dia memang muda dari dari saya tapi nak what cam mana dia sepupu ngan mak saya *saya sedang jealous*



Ni pulak gambar mak saya yang comel :3   *sorry eh.. ni gambar crop.. actually kat belakang tu ada gambar yg mendedahkan AURAT.. gak bisa di tunjuk in



Yes! We are couple!! So what! *eh! Kita org couple sebab baju matching je.. :3  lagi pun dia still budak sekolah rendah.. -,-“  ye terserlah kependekan ku itu -_-“ saya mencik!  Memang ayah dia tu tinggi cam galah so~ anak dia pon sekalilah ikot~~~  #mencik!



                                Ni pulak adik dia means adik sepupu saya yg ‘couple’ ngan saya tu..

Ok dah lah banyak cantik and handsome korang nak tengok lebih2 :P

p/s : ni semua adalah antara nukilan ku untuk kenangan cehwah! Haha xD  ni semua saya pergi hari ahad… psssttt!! Yg saya cakap kat atas tulah k~~  #kaki ponteng kelas tambahan  :P




0 o oo komen: