rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Telok Gorek, Mersing, Johor.

assalamualaikum =)
hehe dah seminggu cik ariira tak update..
suka pulak!

hem2 betol2 kan tekak dulu..
ok!

hari ni nak kongsi gambar je boleh tak.. yes yes memang ada description ye sekali.. klau tak mesti kena reject folio sejarah cik ariira..

then,,, lets begin..

this is Teluk Gorek, Mersing, Johor. =)





comel an an an haha xD ni sepupu saya dia ni kategori FOTOGENIK!!!




ni pulak sepupu saya jugak.. #peminat angry bird :P


look that.. dia orang macam malu2 kucing pulak nak mandi -,-






yang ni pulak adik saya... eehhh!! yg baby tu je ok! yg pegang tu.... pak cik saya..





yg tengah wat peace tu... entah sape tah dia tu tak nak kenallll!!!




em2 ni gambar yg paling saya suka sebab... nama saya lah!!! haha xD



then.. the last.. yes thats my dad and my uncle.
ayah saya yg baju merah tuuuu.... ok.


p/s  :  em2 actually banyak lagi gambar kat sana tapi mana boleh letak klau ada aurat yg terdedah.. ye dak!


       yg benar :


cam tulis surat pulak!  haha xD

1 o oo komen:

M Fizan said...

yang tak dedah aurat pun dah cukup :) nice bila gambar bercerita. terserlah penyampaian. agree : the best pic nama ariira tu :)