rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Telok Gorek, Mersing, Johor.

assalamualaikum =)
hehe dah seminggu cik ariira tak update..
suka pulak!

hem2 betol2 kan tekak dulu..
ok!

hari ni nak kongsi gambar je boleh tak.. yes yes memang ada description ye sekali.. klau tak mesti kena reject folio sejarah cik ariira..

then,,, lets begin..

this is Teluk Gorek, Mersing, Johor. =)





comel an an an haha xD ni sepupu saya dia ni kategori FOTOGENIK!!!




ni pulak sepupu saya jugak.. #peminat angry bird :P


look that.. dia orang macam malu2 kucing pulak nak mandi -,-






yang ni pulak adik saya... eehhh!! yg baby tu je ok! yg pegang tu.... pak cik saya..





yg tengah wat peace tu... entah sape tah dia tu tak nak kenallll!!!




em2 ni gambar yg paling saya suka sebab... nama saya lah!!! haha xD



then.. the last.. yes thats my dad and my uncle.
ayah saya yg baju merah tuuuu.... ok.


p/s  :  em2 actually banyak lagi gambar kat sana tapi mana boleh letak klau ada aurat yg terdedah.. ye dak!


       yg benar :


cam tulis surat pulak!  haha xD

holla guys..

haha ape ni guys je ke??!!
oklah.. holla.. guys and girl..
amacam puas hati hehe xP

gembira ye dapat update entry dalam blog ni..
awakk.. itewwww indu ngn awakkk..
erk -,-"
abaikan....

hai kamu dan kamu dan kamu..
cik ariira jumpa satu blog ni tau terbaik...!! ~ala kartun boboiboy~
blog ni mengisahkan tentang siri penyiasatan..
dan memang terbaik bagi cik ariira di sini..
guess why??? cause i love about detective!!

ha! yang belum pergi blog tu lagi..


gerenti korang suka... apatah lagi yang love detective conan so much!! <3

p/s: sudah seminggu cik ariira tak update.. korang tak marah kan kan ^^

terima kasih ;)

assalamualaikum, korang ;)
hihik* macam ada ape ape je ni senyum lebar2 :) #muka comel
tak ada ape apelah just happy je sbab ada jugak yg sudi follow blog ni..
oh korang belum follow lagi ke.. la~ membazir je lah saya ckp macam tu #ayat sedih
terima kasih korang kerana sanggup nak tekan button ni
                                                     ...............................................................
rasa ye semua tau kot button ape ni --"

hem2 korang baik kan kan.. tekan button ni pulak ye :)

Dare U Slurppp? See how fast you can slurp up some the yummy #NescafeUHT with your friends on FB!   click here ;)


Anak Bongsu VS Anak Sulung

  Assalamualaikum korang  ^-^
Ulasan tentang tajuk ni, korang janganlh take it serious ok!  :)
Baik kita mula sekarang…
Benarkah bahawa ibu bapa lebih memanjakan anak bongsu berbanding anak sulung..
Baiklah.. biar kita berfikir sejenak ^^
Ank bongsu selalu dpt barng yg dia nk
Anak bongsu selalu menjdi perhatian
Ank bongsu selalu diberikan keutamaan
Ank bongsu… ok stop! Saya dh tak larat nk “memuji” mereka lgi.
Tapi yg ank bongsu yg tengh baca ni jgn tersa pulak ye.. yelah tak semesti ye ank bongsu semua mcm tu.. kan ^^

Tapi yg saya tengh membicarakan ini adalah anak bongsu yg “selebih ye itu”
Ok. Semua tau ank bongsu adalh ank yg last dan ank sulung ank yg first sekali.. rasa ye semua tau kot!
 Lol xD
Bayngkn ibu bapa.. ada ank sorang (ank sulung) curahkan semua kasih sayang dia org ka tank sulung tu.
Korang dapat adik.. ibu bapa korang curahkn semua kasih sayang kat ank yg ke-2 tu pulak…
Dan seterusnya.. dan seterusnya… dan seterusnya… sampai ank yg bongsu..
Jadi korang sebgai ank sulung jgn lh terasa sngat yg korang tu tak dikasihi ke hape ke ???
Sebab korang pernah lalui semua tu dulu, then dh tiba giliran adik korang pulak..
Jadi yg ank bongsu tu.. tak yah nk sangat berlagak sangat lah..ok!!
Semua org pernah dapat SAMA mcm mana yg korang dpat sekarang ni :P hehe jgn marah xD
Korang faham tak… *renung mata korang*

p/s : entry kali ni Cuma nk ulaskan bahawa kasih sayang ibu bapa kita tak mungkin berubah.. betul takk.. ia Cuma akn berubah bila kita yg kata dah berubah.. ^^   Malin Kundang yg jahat tu pon.. mak dia still sayang kan dia.. lagi kan korang yg baik ni kan..

RENUNG-RENUNG KAN LH    ( ^-^~)

sayonara ..