rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

semalam ?



Assalamualaikum, korang  =)
Cee~~ kata tak kan update lagi dah,, hui2 :3
Hehe xP
Cik ariira di sini rindu pulak dgn kamo semuo haha xD

Ni ha~ nk cerita je kot (!).. haha yelah boring2 :/
*merajok lh macam ni :P

Semalam.. cik ariira tido umah atok kat _ _ _ _ _  tak leh gi tau :P
Ape pon layan~
Em.. di sebbkan cik ariira seorang yg berani *tangan kat bahu mata ke atas*  # ayt copipasta lah weyh~ kantoi~
Tido kat sana sorang2 well.. ingat kat situ tak de org lain ape~.. adelah..
Pagi2 cik ariira bangun awal,, terus menghadap lappy~ rancang ye nk wat kks..
Boleh lh~ siket!! Hehe.. pastu “tertekan pulak button fb” adoyai~

                                              Tbb!  Be my friend click here =) *promote fb jap
Geledah sana geledah sini~~.. sudh memakan 1,2 jam.. gitu lh..
Main fb pulak tu.. sabo jelah.. klau wat kks tak pe jugk :P
Set dengan kawan gi umah dia wat kks ~niat suci dan segar *ala~ iklan syahirah gitu..
Sampai sana main internet.. -,-“ dah sah godaan~~
Haha lol xD
Kat sana dri pukul 3 - 6.30 p.m.
Balik je.. mak terus ckp ariira ni ha~ adik rindu
Ow~ ye ke dengan wat muka blur ala Conan Edogawa

                                    
                                                                            dia n comel kan :3
Saje wat muka comel depan mak :P
Ni ha budak comely g suka mintak dokong dan bermanja


                                                      Happy always.. *ayt ciplak*
Balik2 kena pegang dia ni
                                                     gmbr blur untuk cover malu, Kantoi!
Hehe xP
Jam sdh menunjukkan 8.30 mlam..
Muka sdh beria-ria depan tv.. tgk Secret Garden..
                                                      
                                                        cerita best kan suke saya tgk xD
Tetiba ada pulak yg menendang aq di belakang..
“bangun2 tu tolong mak kat dapor”
Cik ariira bangun dengan malas ye~~
Sambil merintih dlm hati “why? Why? Why me? :’(    -nangis ciket- trololo ~
Dgn muka tak puas hati.. buat jugk.. tolong buat lemit pisang eeerrr~~
Then,, balik umah.. mlm2.. still tak dpt tgk secret garden..
Mak ayah tgk indera joned..
Dlm hati sedih~ meraong.
                                                 .   <--- ni bukan saya *hrp maklum
                                        waaaaaaAAAhhhHHHH!!! Tak dpt nk nengok!!!!!!!
Pada muka.. wat muka ceria.. say :.. eh… Amir lah (aiman hakin ridza) pengaruh vanilla coklat still ada lagi
Ape pon.. tetap best malam tdi tgk 3 abdul.. boleh lh~~~
Hehe cerita yg blur kan kan kan kan..
                                 
                            ape pon dia ni comel… klau dpt boyfie yg minat conan jgk kan bagus :3


p/s: penat lh taip ni.. hehe xD.. sayonara.. saranghae conan-kun../shinichi  *campuran korea&jepun




0 o oo komen: