rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

new blogger interface


assalamualaikum, :D
hai,, ala,, kat dashboard korang mesti ada tulis kan yg nanti ada yg terbaru punya rupa..
disebabkan tangan mulus cik ariira ni gatal sangat,, tu yg keluar wajah barunya dong,,,
(eh tersama pulak dgn dingdong, dia dgn marian ganti cerita bella calamidades kan)

eh stop2 cerita lain nmpak!!

this is the new look

walau ape pon cik ariira still become the model :P

ape pendapat korang,, dia tulis kat situ bulan april kan,, but saje2 nk try huhu :D

p/s: ada yg puji blog cik ariira ni macam catatan haran je,, but i'm still happy cause ada yg puji blog ni haha ~padahal cover je~

bye korang, thanks for reading 'catatan' ni

0 o oo komen: