rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Esok dh sekolah ;)

assalamualaikum, semua,
Alhamdulillah, esok dah sekolah...
kepada yg duduk asrama ke tu siap2 lah nak balik hostel ye ^_^

saya tak duduk asrama rumah dekat je dengan sekolah..
tu yg tak duduk kat hostel tu~~

sebelum tu saya nak maklumkan yg mungkin saya akan lama tak update blog ni
erm.. sebab biasalah kan form 3 balik lambat
ada kelas tambahan sampai petang :)
jadi kerja sekolah pulak bertimbun kat dalam fail..
sampai tak muat tu,,,, ~nmpk benar nipu ye~

tu lah kan nk wat cam mane lagi :)
lagipun saya nak 8A in PMR
korang doakan saya tau ^_^

nampak ye masa ni tengah cemburu dgn saya
saya mntak diri dulu ye
sayonara ^^

0 o oo komen: