rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Esok dh sekolah ;)

assalamualaikum, semua,
Alhamdulillah, esok dah sekolah...
kepada yg duduk asrama ke tu siap2 lah nak balik hostel ye ^_^

saya tak duduk asrama rumah dekat je dengan sekolah..
tu yg tak duduk kat hostel tu~~

sebelum tu saya nak maklumkan yg mungkin saya akan lama tak update blog ni
erm.. sebab biasalah kan form 3 balik lambat
ada kelas tambahan sampai petang :)
jadi kerja sekolah pulak bertimbun kat dalam fail..
sampai tak muat tu,,,, ~nmpk benar nipu ye~

tu lah kan nk wat cam mane lagi :)
lagipun saya nak 8A in PMR
korang doakan saya tau ^_^

nampak ye masa ni tengah cemburu dgn saya
saya mntak diri dulu ye
sayonara ^^

cuti dh nak habislah ;(

Assalamualaikum, all readers...
erm... mcm korang sedia maklumkan cuti dh tinggal 2 hari je..
tapi untuk zon utara sehari je kan..

rasa macam nak pengsan je nk buat pembentangan bm..
tapi best lah jugak boleh jumpa kawan2 ^_^

hehe ni nak belajar ke hape ni :P
*perhatian: ayat di atas tak ada kena mengena dgn saya ye xD*

P/S : sorry lah ye Entry kali ni macam malas je nak tulis hehe :P

sayonara ^_^ ...

nak minta jasa baik korang ni like page ni ok -->http://www.facebook.com/Conanmates.World
just for fans of DC <3
kalau bukan pun tak pe :)


nak tau nama korea korang tak?????

assalamualaikum, korang <3
hai nama korea saya Shin Neul Byul
Nurul Shahirah -----> Shin Neul Byul
i love it <3

korang nak tau nama korang jugak tak??
tekan sini -----> http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/10981/

nanti share lah dengan saya nama korang tu <3
bye sayonara <3

| bersiar-siar | ^_^

assalamualaikum,,, :)

tajuk pun bersiar-siar~
jadi rasanya mesti pasal cerita kan!
ok2 sorry asyik cerita jeekan~~
ah! tak pelah janji dapat cerita hehe :p

semalam saya tak datang sekolah
have to see doctor
for what????
let's us keep it as secret ok <3

tersampai awal, so jalan2 kat tempat lain dulu lah~~~
takkan nak duduk tunggu situ 1 hour pulak!

kat mana???
kena tengok gambar ni dulu lah~



me and water~~~~
hahak!
muka gelap sebab kat bawah pokok ok!

try this one!!

assalamualaikum

korang try this one!
first, shoutmix,, change to cbox
second new song,,
come on sing together.. :D

sayonara~ want to tngk cerita detective conan :)


>.< runsing

Assalamualaikum,


>.< tengah rungsing giler2


edit blog jelah~~


(ayat macam kat timeline je~)