rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

penat + happy giler

Assalamualaikum,,,, =)
...
hai semua .. Apa khabar,,, apa aktiviti pagi tadi,,,, ada yang best2 tak????? (saje je tanya hehehe) Actually korang erm,,, pagi tadi saya buat cup cake,,, saje je try... malam tadi sampai termimpi-mimpi dok...
...
Nak tau tak dah buat2 tu kan,, boleh terlupa pulak letak air,, habis dah macam bawah dia hangus,, hahaha tak boleh bla seyh....
...
tapi mana lah ada yg perfect giler buat atas percubaan pertama kan?????
tapi yg syok ye tu dalam dia lembut,,, haaaa!!! terer tak??? (cakap sambil terangkat kening sikit) lagi pun lain kali mesti dah terer dah buat.... boleh jual agak ye... hehehe just kidding ok..
...
korang just komen kat bawah situ,,, and ceritalah sikit apa yg korang buat pagi tadi,, ye...
bye... assalamualaikum..

0 o oo komen: