rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

new entry ~caring pulak~

assalamualaikum, =)


first of the first sekali, saya nak say sorry sangat2 tak berupdate for one week! Lagipun bersebab, ingat saya ni saja2 ke tak update blog ha!! Erm~ ada masalah dengan mister internat!
ha~~~ macam nak giler ,, boring punya pasal lah!! Ok2 ape2 pun,, alhamdulillah dapat update ni :)

korang pernah tengok cerita 3 idiot tak?? Erm~ cerita tu macam mana ha,, tak pernah tengoklah~ Ok actually cikgu saya pernah cakap pasal cerita ni kat kelas,, rasanya dia punya moral of value dia bagus kot~ ni yang kena tengok ni,,, hari rabu 10 malam hanya di tv3 (eceh! dah macam juru iklan pulak!)

ha! hampir terlupa pasal banjir tu, alhamdulillah dah surut dah~ lepas cerita kat blog, terus surut,, ada tuah lah blog ni,, (perasaan pulak minah ni :p)

macam mana dengan barang sekolah korang?? dah settle semua? homework, sampul buku semua dah siap? (asal jadi caring pulak ni!) erm~ anyway happy new year,, korang ^_^

assalamualaikum, =)
sayonara ^_^


0 o oo komen: