rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

lah baru tau :/


Assalamualaikum,,, =)
hai semua apa khabar,,,,,,,,????
haha,,, hope baik je,,,
...
korang2 hari ni baru baru tau yg cikgu judy
tu org yg baik dan jugak FBI haha ,,
ingat kan dia sekali organisasi hitam,,,
dah tu first appreance dia org jahat kan ,,, sabo jelah,,,
...
korang kenal tak cikgu judy tu yg mana??
la..................
dia tu dalam Detective Conan lah,,,
ni pic dia,, kat bawah ni je,,,
sorry lah pic ni saya amik sendiri kat komik,,
tu yg kabur sikit (macam banyak je :/)
tak jumpa dlm internet lah,,
oklah bye sayonara
(teringin nak belajar bahasa jepun,, boleh borak2 dgn shinichi ke,,, haha)

0 o oo komen: