rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

air dah naik belakang rumah!!

assalamualaikum,, semua =)
ha~~~~ mesti korang tertanya-tanyakan yg saya ni duduk kat mana?? saya ni duduk kat hostel cp jaya farm ,, ayah saya kerja kat situ,, kilang ni pulak berdekatan dengan sungai sayong so memang senang lah air naik,,
erm~ air dah naik,, kat belakang rumah, korang nak tengok tak? Tapi sebelum tu nak minta maaf dulu sebab saya zoom , mak saya tak bagi pergi belakang tu sangat~

















ha~ ni semua bukti ye,, tapi lepas dah lama tak keluar matahari, nak tau apa benda yg keluar, ni yg korang kena tengok gambar ni,,



nilah yg paling best tau, gambar ni pun susah nak shoot tau, sebab dia kan terbang,, erm, ni pun alhamdulillah sebab dapat shoot,
.
nampak ye sampai sini jelah yg saya kongsi
mintak diri dulu ye, bye, sayonara

4 o oo komen:

Miasaranajwa said...

aiyoo , x lame lagi banjir ke nie .

shahirah hairudin said...

harap taklah teruk sangat ;(
tapi teringin jugak nak tengok banjir tu,, huhu

Miasaranajwa said...

haha , bole ke teringin ?

shahirah hairudin said...

dulu tak dapat nk air masuk dalam rumah, tu yg teringin nk tengok