rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Waaa best ye hari ni

assalamualaikum...
korang2 best betul lah hari ni dpat duit..
eceh! yang kat universiti tu lagi hebat RM200,
hehehe walaupun saya just dapat RM100,
but, still boleh tolong mak ayah kita semua kan?
...
ni semua jasa baik Perdana Menteri kita...
ni semua termasuk dalam bajet belanjawan 2012
nilah namanya Rakyat Didahulukan, Pencapaian Diutamakan.
...
dan yang lagi best tu..
balik awal hari ni ..
11 pagi, pada hal balik 1.30 petang
sebelum ni balik pukul 2.50ptg but cikgu baik suruh balik pukul 1.30
lepas tu suruh balik pukul 11pg pulak!
sape yg tak happy kan...
kan bagus tu.... boleh meng update blog ni hehehe.. :)
...
thanks also to sascha cause support me k :D that comment
i like you... hehehe
...
p/s: kalau sesiapa pelik kenapa ada tanda ini ... itu cuma
sebab dalam blog ni tak boleh nak spacing tu yg geram tu,
sabo jelah.... hehehe..

1 o oo komen:

SaschaSantokki said...

wahhhhhh :D.. sonoknya ira. sascha xdpt lagi ni :( sebab sch kami da stat cuty da :(