rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

smile always k =)

...
Assalamualaikum, =)
hai apa khabar?
khabar saya pulak, dah ok sikit...
just tinggal selesema dengan batuk je.. jangan risau k..
(eh! macam lah ada orang nak kisah kan,, hehehe :p)
...
hai semua,,
dengan ganbar smiley face cartoon tu,,
moga korang semua pun happy k,
...
erm hari ni saya nak kongsi satu poem k,
ni saya dapat kat Hospital Kulai pagi tadi,,
sebab teman adik saya buat terapi carakerja kat sana..
erm.. baca lah k, -tapi dalam bahasa english tau-
...
think about how special
a smile is
it costs nothing, but
has the power to
enrich all
who receive it.
...
a smile brings inspiration
to the discouraged,
cheer to the sad,
and warmth to the troubled
it creates goodwill and
a feeling of friendship.
...
a smile only takes a moment,
but its memory can last forever,
so share some smiles...
...
jadi kongsilah senyuman k.. =)
...
p/s: sorry k, lama tak update..

0 o oo komen: