rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Segmen : Santai Blogger



assalamualaikum,,,
hahaha.. kali ni memang lawak..
kenapa??
hari Rabu n Khamis saya tak online cause ada sebab tertentu.
so tak tau pulak ada org yg tag ariira shahirah.. hahaha,,, ape yg lawaknyer?
entah......... =) ..... aku sendiri tak faham..
Segmen : Santai Blogger
tak taulah kalau kena letak benda ni
tapi takut kena marah sebab tak letak, tu yg kena letak tu...
1.Tampal banner nie..(sorry xcantik)...kih3... dan linkkan ke entry nie..

2. Tuliskan kenapa korang pilih url korang mcm 2?

3. Tag 2 blogger lain..dan pastikan mereka tau..abah tag
4. Tinggalkan link entry segment korg di comment entry nie..
5. xwajib follow abah...nak follow xpe xnk follow xpe....nak follow twitter xpe..jom twitt2!! hehehe...
6. Tarikh tutup dirahsiakan sehingga diberitahu...tengok kerajinan nak salin url :p
dengan ni sekali....
sebabnye.. actually saya dah tulis dah kat tentang saya...
tapi saya terangkan lagilah...
sebab..
nama panggilan saya kat rumah ialah ira
jadi kalau diterbalikkan .. ari
kalau cantumkan ariira
yg shahirah pulak
macam tak tau pulak tu kan nama penuh saya...
cantum cantum..
jadi ariirashahirah
tulah sebabnya..
kena tag orang ke?
yg kena tag::::::
miera syafira
cyma
...
p/s: entah kenapa tak boleh guna hyperlink hari ni ..

0 o oo komen: