rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

kalau centrekan post dalam blog salah ke?

Assalamualaikum..
hari ni bertajukkan seperti di atas..
hahaha.. macam lah tak pandai baca
korang rasanya tak salah kan kalau kita nak centrekan..
...
esh ni ha kawan saya ni bagi komen..
kenapa centre kan post shahirah?
..
adui.. tu pun salah ke????
ok kalau nak tau sangat
bila saya buat centre saya terasa macam comel je adui ada budak perasaan di sini
hahaha.. sebabnya.. cuma cuba-cuba je.
rasanya tak salah kan.. =)

1 o oo komen:

SaschaSantokki said...

tak salah pun shahirah :D suka hati la kita nak centerkan ke? sengetkan ke? kan blog kita juga :D