rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

apa yg saya suka =)


assalamualaikum,, =)
hari ni entry kali ni panjang sikit,
just terasa nak kongsi gambar ni je
meh, tengok bawah ni,,
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
comel tak?
ni kan budak kecik yg comel dalam cerita home alone,,
best giler cerita ni,
suka saya tengok,, =)
...
kali tengok bawah ni pulak..
...
...
...
...
...
...
...
...
...
shera ni macam tak de keje lain kan...
ni sape kenal,
rasa ye macam ramai tak kenal je....
nilah bloom dalam cerita winx club
pernah tengok cerita tu tak?
...
masa tu saya darjah lima
selalu tengok cerita lah..
tiap2 hari bila habis je mesti ada keluar laman web dia
sebab rasa teringin nak tengok sangat
saya bagi taulah kat ayah saya yg saya nak pergi cc
tapi saya kena bawa org yg pernah pergi kan,
yelah budak baru nak belajar la katakan...
bawa lah pakcik saya,,
lepas ayah saya tu dah kena desak,,
hehehe,, dapat pergi... :D
...
ayah saya hantarkan...
kat sana lepas tengok sikit je laman web tu dah bosan..
padan muka....!!! kah, kah, kah,
saya tengokpakcik saya tu main game je,
saya nak main tu jugaklah..
meh, meh tengok nilah game nye..
amboi dah pandai main game GTA pulak ye..
hehehe...
ni lah dia sketsa yg akan terjadi bila dah kemarok sangat dengan cerita karton..
...
...
eh nanti dulu, sekarang ni
saya dah tak suka dah tengok karton2 tu semua k
sekarang ni suka tengok karton ni
sape kenal ni pulak?
seorang detektif kecil yg comel
pernah menjadi seorang pelajar sekolah tinggi yg kacak
yg merupakan seorang detektif yg terkenal..
conan edogawa(gambar di atas)
atau
shinichi kudo
(gambar di bawah ye)
jangan sesekali ganggu saya
ketika sedang tengok cerita ni..
jangan sesekali.... hehehe :p
saya ni peminat setia Detective Conan tau...
oklah saya nak rehatkan jari jemari yg mulus ni dulu ye bye....

0 o oo komen: