rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

nk bagi tau jek...


Assalamualaikum...
hari ni saya ada berita sedih sangat.. :(
huhuhuhu...
erm... (betul2 kan tekak sikit)
sorrylah tu all follower blog ni... just bape orang je kot,,
my mom say ,
"masa peperiksaan ni tak boleh bukak internet, fokus pada pelajaran"
BAIK ibu ku tersayang...
so macam tulah maybe saya tak dapat nak buat entry yg seterusnya,
dalam masa beberapa hari ni ,maybe sampai hari Rabu,
tapi kalau saya ada peluang
saya takkan sia siakannya ok,
I PROMISE ^_^
kita haruslah patuhi semua yg ibu bapa kita suruhkan
selagi tak menyalahi undang2 dan hukum agama,
jadi saya wajib patuhinye kan ..
ok tu je yg saya nak tulis ni.. hehehe..
saya minta diri dulu,
Assalamualaikum, sayonara.. =)

1 o oo komen:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow....follow pakjoe blk tau hahahaha