rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

nk bagi tau jek...


Assalamualaikum...
hari ni saya ada berita sedih sangat.. :(
huhuhuhu...
erm... (betul2 kan tekak sikit)
sorrylah tu all follower blog ni... just bape orang je kot,,
my mom say ,
"masa peperiksaan ni tak boleh bukak internet, fokus pada pelajaran"
BAIK ibu ku tersayang...
so macam tulah maybe saya tak dapat nak buat entry yg seterusnya,
dalam masa beberapa hari ni ,maybe sampai hari Rabu,
tapi kalau saya ada peluang
saya takkan sia siakannya ok,
I PROMISE ^_^
kita haruslah patuhi semua yg ibu bapa kita suruhkan
selagi tak menyalahi undang2 dan hukum agama,
jadi saya wajib patuhinye kan ..
ok tu je yg saya nak tulis ni.. hehehe..
saya minta diri dulu,
Assalamualaikum, sayonara.. =)

Hobi Ku... ^_^


Assalamualaikum... ^_^ ...
hai apa khabar semua ..
ari ni saya nk crita skit pasal hobi saya
hobi saya adalah...
tengok....
....
.....
...
...
langit malam..
saya suka sangat ... sebab pada masa yg sama boleh lah kita menikmati keindahan alam ni yg diciptakan oleh Allah s.w.t. . bila saya tengok langit pasti ada rasa ketenangan yg mendalam di dalam diri.. korang try la mesti best...
Dalam dunia kita haruslah mensyukuri apa sahaja yg kita ada,, dan kita haruslah mensyukurinya kerana kita tak tau kan bila kita mati... kita haruslah terus beribadah kepada-Nya.

today nk kongsi gambar!!!!!!!

nilah dia adik saya...
namanya ialah Muhammad Aiman bin Hairudin
tarikh lahirnya = 12/5/2009
umur skrng = 2 tahun 10 bulan
org nyer comel...
tapi suka mintak dokong... je......
biasa dia ye isap jari tu...
comel tak ...????
ni masa dia baby ..
tapi dah pandai pozing..
tengoklah kan adik siapa.. =)
ni curi curi snap gambar ni..
jgn bagitahu dia tau.. hehehe..
nilah gambar yg terbaru tgh minum susu..
cuba tengok matanya..
bersinar tu...

Hari Depavali

selamat hari depavali saya ucapkan kpd semua rakyat malaysia yg beragama hindu..
semoga ceria selalu.. =)

untitled

assalamualaikum
firstly saye ungin mintak maaf kalau serabut kepala otak anda huhuhu..
kerna mlihat background dalam blog ni huhuhu..
kerna ia nampak comel sangat hehehe..
erm,,,, setiap hari ku cari___________________ ku cari_______________
cari_______________ cari ni ______________________
tidak terhitung banyaknya,,,,,,,,.........
ku cari background......... yg comel loteh... ingatkan ape..
akhirnya.. jumpa jugak =='
hehehe.. ayat dia~~~~~~~~~~~~
(balik ke normal)~~~~
alhamdullillah...
akhirnya ku berjumpa baackground yg ok ok gitulah
semua ni hasil dari pertolongan kak lisa faizuren n piknik..
i tabik you all,,,, hahaha... (seriusly~~~) ok..
org yg paling berjasa utk ni semua...
adalh
rakanku..... iman...
hush bangga la tu.. :)
n for follow her click here --------> http://miasaranajwa.blogspot.com
blog dia comel loteh...
ta caye tengok sendiri...
wahahaha... -kusudahmasukanginkeluarasap-
ariira nak mintak diri dulu :(
assalamualaikum,,, sayonara..

peperiksaan

periksa akhir tahun!!!!!!!!!!!!!!!
akhirnya dtg menjenguk diriku..
hahaha..
bak kata iman rifqi..
tbb..
rasanyer tadi macam mengigil bila nak hantar kertas pjk
ha!!! pjk!!! pun mengigil..
a'aaa... macam tak percayakan..
assalamualaikum,, bye,,, sayonara..

saat manis datang

mimpi..

hello.. erm ariira shahirah hari ni terbuka pulak hati nak cerita suatu mimpi yg menghantui diri sejak sekian lama ye..
mimpi ni saya dapat masa saya darjah enam..
erm,, ceritanyer bermula begini..
masa tu saya dengan tiba2 nyer ada kat rumah kawan saya ni yg bernama nurul..
saya jalan mundar-mandir seperti menuggu seseorang.. saya pun pelik..
tiba2 ada satu kepulan asap yg muncul kat tepi semak..
dan muncullah orang yg saya tunggu2 tu..
rupanya nia n mila..
yg peliknyer tu dia org pakai baju ORG2 FUTURE.. gitu..
dengan tanpa disedari saya boleh cakap macam ni..
"bila aku mati"..
dia org cakap ..
'kau akan mati masa umur kau 21 tahun"..
lepas tu saya terus terbangun..
dari miimpi tu..
sejak hari tu saya asyik teringat kan mimpi tu je..
sampai lah hari ni..
dalam hati saya selalu berkata adakah mimpi tu akan jadi kenyataan???
agaknye kalau mimpi tu jadi kenyataan macam mana???
tapi hanya Allah jelah yang tahu semua tu..
moral of the story.. is..
-kita haruslah selalu mengingati mati..
-di saat kita susah.. Allah lah tempat kita mencurah segalanya..
semoga korang semua dapat ikhtibar ye ok..
assalamualaikum.. bye.. sayonara...