rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

boring..

nilah baru kali pertama nye aq takk guna happy day.. oklah ape tajuk kita tadi? oh ye boringkan erm kadang2 ada masa nye kita boring kan, so rasa nyer ape kah aktiviti yg best bila kite dh boring.. teringin nyer nk tau lah. ha! aq dh tau ape kata kalau kita sign in blog? bagus juga cadangan tu. so rajin2 lah kita sign in blog k.

SELAMAT HARI IBU

korang semua happy tak hari ni? mesti korang happykan yelah sape tak tau hari ni kan hari ibu.
so korang bagi mak korang hadiah apa? dalam hidup ini kita cuma ada ibu kandung seorang sahaja, oleh itu kita haruslah menyayangi dia dengan sepenuh hati. walaupun kita ada buat salah sehinggalah membuat dia marah kat kita, tapi dia tetap memaafkan kita. lagipun dialah yang mengandungkan kita selama 9 bulan 10 hari,menjaga kita sehinggalah kita tahu menjaga diri dan dapat membezakan yang mana satu baik dan yang mana satu buruk. oleh itu kita haruslah menghormatinya sebelum dia meninggalkan dunia ini buat selamanya.

HAPPY DAY..

BUTTERFLY MERUPAKAN SUATU HAIWAN YANG SANGAT SAYA GEMARI.. KARENA IA SUNGGUH AMAZING..

PENCINTA BUTTERFLY



BUTTERFLY






BUTTERFLY YANG MENYINAR..

hello...

hai everyone...
my name shahirah, how about you? i hope you all in a pink of health..